Hvad koster det?

Henvisning fra læge

Jeg har ydernummer og overenskomst med Sygesikringen, så du kan bruge din henvisning fra lægen hos mig.
En samtale varer 45 minutter.
Første samtale med henvisning koster 419.58 kr. efterfølgende samtaler koster 349.87 kr.
Sygeforsikring ”danmark” giver for tiden yderligere 200 kr. i refusion pr. samtale.
Unge mellem 18 og 21 år er som en midlertidig forsøgsordning frem til 31. december 2021 berettiget til gratis psykologhjælp for angst og depression, når de har en henvisning fra lægen.

Privat

Du kan også selv betale din behandling, eller få den betalt af din sundhedsforsikring. Det koster 1.100 kr. for individuel terapi, hvis du betaler selv. En individuel samtale varer 45 minutter.
Er du medlem af Sygeforsikring ”danmark” for du 300 kr. i refusion pr. samtale.

Visse kommuner giver hel eller delvis dækning for udgiften til psykolog. Reglerne er forskellige fra kommune til kommune.

Via private sundhedsforsikringer og nogle fagforeninger er der også mulighed for hel eller delvis dækning af psykologisk behandling.

Jeg afregner med de fleste forsikringsselskaber, som har aftale med Sygeforsikring ”danmark”. Jeg kan også efter aftale sende en regning til din kommune eller arbejdsgiver, hvis jeg får en skriftlig godkendelse fra dem.

Betalingsmetode

Du kan betale med kontanter, Mobilepay og betalingskort. Du betaler efter hver samtale.

Du får altid en kvittering for din betaling og du kan også få den tilsendt elektronisk, hvis du f.eks. har brug fro at sende den til dit forsikringsselskab.

Ændring af tid og afbud

Hvis du får brug for at ændre din tid, skal du venligst give mig besked hurtigst muligt, da tiden så kan blive tilbudt til en anden.

Du skal senest ændre din tid 24 timer før vores aftale. Melder du afbud senere, eller bliver du væk fra din aftale uden afbud, skal du betale taksten svarende til egenbetalingen jfr. overenskomsten.

Din tid er først ændret eller afmeldt, når jeg har fået din besked og bekræftet den. Har du ikke modtaget en bekræftelse fra mig på, at din tid er ændret eller afmeldt i tide, skal du kontakte mig igen og sikre dig, at jeg har fået beskeden.